100% Záruka vyhubení. VOLEJTE non-stop na tel. 602 110 910 nebo 778 038 037

Pobočky po celé ČR. Výjezdy také o víkendech a svátcích.

Nejste si jistí? Stačí zaslat foto hmyzu, nebo štípance na naše telefonní číslo pomocí aplikace WhatsApp a obratem se Vám ozveme.

Poskytneme vám kompletní služby v oblasti deratizace, dezinsekce. Zajišťujeme také odbornou likvidaci a vyklízecí práce včetně případné sanace.

Proč pravě nás?

  • Působíme v celé ČR! Doprava zdarma! Příznivá cena!
  • Likvidace vajíček- vlastní know-how!
  • Záruka až 12 měsíců na naše služby!
  • Používáme 100% účinné přípravky + vlastní vývoj a testování. 
  • Vyhubení 1. zásahem (více jak 85% zákazníků), pokud nevyhubíme 1. zásahem, pak případné další výjezdy nehradíte.
  • Diskrétní jednání, přijedeme na místo neoznačeným vozem a v civilu :-)
  • Zajišťujeme také odbornou likvidaci a vyklízecí práce včetně případnou dezinsekci.
  • Mohli jste nás vidět v reportážích CNN Prima 

    Poptávka ceny (nezávazná)

    REFERENCE

    J. Červenka Pánové nám provedli zásah hned druhý den po zavolání. Už jsme měli před nimi jinou firmu, která u nás byla třikrát a bez výsledku. Proto jsem oslovil tuto firmu, která nám za stejné peníze poskytla záruku. Zásah byl velice precizní a profesionální. Hlavně diskrétní a velice příjemné jednání od samotného telefonického hovoru po zásah. Škoda že jsem tuto firmu neoslovil jako první. Ušetřilo by nám to hodně peněz za neúčinné zásahy jiné firmy. Děkuji

    Jak štěnice vypadají?

    Štěnice mají plochý vzhled a někdy je lze zaměnit za klíšťata, malé šváby nebo kobercovky. Zdrojem potravy štěnic je krevní moučka, která je pro ně téměř vším, čím se živí. Tuto potravu přijímají od lidí a zvířat, obvykle ve spánku.

    Štěnice přitahuje zvýšená hladina oxidu uhličitého v lidském dýchání. Dobře vědí, kde přesně se nacházíte, a není možné se schovat. Z úkrytu vylézají zpravidla jen mezi půlnocí a pátou hodinou ranní, kdy jste v hlubokém spánku, nakrmí se a pak se vrátí do svého úkrytu. Ne vždy se tak děje, protože za určitých okolností byly štěnice nalezeny na nejrůznějších veřejných místech, jako jsou například sedadla v autobusech a letadlech.

    Sameček    x    Samička
    Sameček x Samička

    Dospělé štěnice jsou červenohnědé a po nakrmení krvavou potravou se jeví ještě červenější. Nymfy (mláďata) jsou čiré a po nakrmení vypadají mnohem jasněji červeně.

    Štěnice nedokážou skákat, poskakovat, přeskakovat ani létat (jinak by to mohl být konec světa), dokáží se však rychle plazit, takže je obtížné je najít. Platí pravidlo, že pokud štěnice vidíte a najdete v posteli živé exempláře, máte na krku docela velký problém. Mnoho lidí je pokousáno štěnicemi a při hledání je nikdy nenajdou, nicméně vědí, že někde v okolí jsou.


    Jak poznáte, že máte doma štěnice?

    Přítomnost štěnice domácí nebo štěnice postelové ve svém domě/bytě poznáte podle štípanců, které Vám štěnice přes noc způsobí. Další indikátor výskytu štěnic je jejich trus – drobné černé tečky podobné mušímu trusu. Trus štěnic můžeme najít většinou v konstrukci postele, na matraci, pod prostěradlem… Stejně tak můžeme v záhybech matrace najít přímo schované štěnice nebo jejich vajíčka. Štěnice jsou aktivní převážně v noci.

    POZOR !!! Štěnic se prakticky nedá svépomocí úspěšně zbavit. 

    Zde v galerii uvidíte, jak daleko to může zajít. 

    Kde buď :

    a) firmy nedržely správné postupy 

    b) zákazník si hubil štěnice svépomocí přípravky z internetu 

    c) nebo absolutní neřešení

    Zákazníci nám často sdělili, že to vypadalo, že volně dostupný přípravek funguje. Ale ve skutečnosti se štěnice dostávaly jen hluboko do stěn a do nábytku a celou situaci jen zhoršili.

    Proto se na nás neváhejte obrátit. Jsme 100% diskrétní.


    Nejčastější místa úkrytů štěnic v bytech

    • záhyby povlečení
    • matrace, čalounění - ve švech
    • konstrukce postelí, sedacích souprav, křesel - štěrbiny, díry
    • nábytek - štěrbiny, díry, zásuvky stolu
    • zdivo - praskliny, štěrbiny, díry po hmoždinkách apod.
    • obložení zdí a stropu, odchlípnuté tapety
    • rámy obrazu a zrcadel, plakáty na zdech, poličky na zdech
    • podlahové lišty, okraje koberců
    • knihy, telefonní seznamy apod. - mezi stránkami, ve hřbetu
    • průchody teplovodních a elektrických rozvodů, zásuvky, lišty el. rozvodů
    • mezi prádlem a oblečením


    Doprava zdarma 

    neoznačeným vozem



    Záruka až 12 měsíců


    Konzultace po zásahu 24/7



    Vlastní know-how


    Tisíce spokojených zákazníků


    Komunikace s pojišťovnou

    Jak vás štěnice v bytě najde?

    Pro štěnice, které tráví většinu svého života v úkrytech, je životně důležitá lokalizace hostitele. Člověka dokáží lokalizovat. Podnětem je teplota kůže, kairomony a CO2. Tepelné sensory umístěné na tykadlech rozeznají teplotní rozdíly 1 – 2°C. Krev sají v noci, ve dne jsou v úkrytech. Při velmi vysokém stupni zamoření jsou však i přes den na volně přístupných místech (stěny, nábytek, rámy oken apod.). Štěnice není světloplachá - nevadí jí běžné denní světlo, ani běžné umělé osvětlení. Bodají hlavně na odhalených (nepřikrytých) částech těla; pod peřinou nebo pod oděvem zpravidla ne. Při vpichu vstříkne do rány anestetikum, takže kousnutí nebolí; zánět (zarudnutí a svědivost) se objeví až později. Uvádí se, že pokud člověk nikdy dříve nepřišel se štěnicemi do kontaktu (nebyl pokousán), objeví se mu první reakce až po týdnu po pokousání. Poté se objevuje cca po osmi hodinách od pokousání. Některým lidem dokonce i po pokousání na kůži nevzniká žádné viditelné zarudnutí. Mylně se pak tyto lidé domnívají, že na ně "štěnice nejdou". Opak je ale pravdou.


    Jak se štěnic zbavit?

    Zbavit se štěnic není žádná legrace. Nejlepší je hubit štěnice ihned poté, co zjistíme jejich přítomnost – čím déle štěnici necháme v klidu, tím víc se rozmnoží a tím těžší bude jejich následná likvidace. Likvidaci štěnic je třeba provést velmi pečlivě a důsledně. Štěnice je pouze 1-6mm velká a velmi plochá, takže se schová i do opravdu miniaturních skulin a prasklin, štěnice se můžou ukrývat například i pod tapetou na stěně. Pokud však štěnice necháte v bytě zabydlet a rozmnožit se, doporučil bych nechat jejich likvidaci spíš na profesionálech, a ani pro ty to nebude jednoduchý úkol.

    Máme praxi v oboru déle jak 10 let! + vlastní vývoj a pravidelné testování účinnosti na našich ubytovacích zařízeních. Zásahy provádíme našim zákazníkům, ale také se staráme o naše objekty, aby byly čisté. 
    Z tohoto důvodu máme daleko kvalitnější zkušennosti, než jiné firmy.


    Volejte non-stop na tel.: 602110910

    Nejste si jistí? Stačí zaslat foto hmyzu, nebo štípance na naše telefonní číslo zdarma pomocí aplikace WhatsApp a obratem se Vám ozveme.


    Zde nám můžete zaslat nezávaznou poptávku. Můžete nám také zaslat foto hmyzu, nebo štípanců pro identifikaci. Nicméně pro rychlejší odezvu doporučujeme komunikaci pres aplikaci WhatsApp.

    tel. 602 110 910